Тайминвест Строй

Услуги

Проектиране и архитектура

Изготвянето на технически проект отнема средно около 35 дни, като срокът вавира в зависимост от особеностите на къщата. След като цялата документация е финализирана, проектът се изпраща за одобрение в общината, която след това издава разрешението за строеж и същинската работа започва.
Проектирането на къща изисква много време, средства и усилия, но накрая всичко си заслужава, защото ще имате собствен дом. Той ще бъде създаден изцяло според вашите представи и под вашето ръководство. Няма нищо по-хубаво от онова, което сами направим за себе си и семейството си.

Интериорен дизайн

Ние работим с висококачествени материали и технологии, за да гарантираме, че пространството нашите клиенти е не само красиво, но и функционално. Нашите експерти по интериорен дизайн са в състояние да създадат персонализирани решения, които да отразят стила и предпочитанията на нашите клиенти, но и да ги направят максимално функционални.В заключение, създаването на функционално пространство е от изключителна важност, когато става дума за интериорен дизайн. Ние в Тайминвест Строй предлагаме персонализирани услуги за интериорен дизайн, които отговарят на нуждите и предпочитанията на нашите клиенти. Ако търсите надежден партньор за интериорен дизайн, не се колебайте да се свържете с нас.

Груб строеж

Грубият строеж е фазата на строителството, която включва основната конструкция на сградата, като стени, подове, покриви и други елементи, които осигуряват стабилността и функционалността на сградата. Това е етапът, когато сградата придобива своята форма и размери, но още не е завършена и не се извършват детайлни работи по декорация и обзавеждане. Грубият строеж е важен за сигурността и устойчивостта на сградата и осигурява основата за по-нататъшните фази на строителството.

Сглобяеми къщи

Сглобяеми къщи с чудесни разпределения, бърз монтаж и на актуални цени.

Изкопни работи

Изкопните работи са процесът на изкопаване, премахване и преработка на земни маси, камъни и други материали от строителната площадка. Ние извършваме всякакъв тип изкопни работи.

Алуминиева и ПВЦ дограма

Ние използваме висококачествени материали и технологии, за да гарантираме, че вашата алуминиева или ПВЦ дограма ще бъде издръжлива и лесна за поддръжка. Нашите експерти по проектиране и монтаж на дограмата са професионалисти, които са в състояние да извършват работата с голяма внимателност и прецизност.Предлагаме голям избор от цветове, текстури и дизайни за алуминиевата и ПВЦ дограма, които да се съобразят с нуждите на нашите клиенти. Нашите експерти по дизайн са в състояние да предложат персонализирани решения, които да отразят стила и предпочитанията на нашите клиенти.

Ел и ВиК инсталация

Ние предлагаме услуги за изграждане на електрически инсталации за домове, офиси и други комерсиални обекти. Нашите експерти са опитни професионалисти, които използват най-новите технологии и материали, за да гарантират качествено и безопасно инсталиране на електрическите системи.
Ние можем да изградим електрически системи от нулата или да модернизираме вече съществуващи, за да отговарят на всички изисквания за безопасност и ефективност. Нашите услуги включват проектиране, монтаж и поддръжка на електрически системи, включително разпределителни табла, кабелни инсталации, осветление, контролни и защитни устройства, както и други електрически компоненти.

ОВК - отопление, вентилация и климатизация

Вентилацията и отоплението, вентилацията, климатизацията и ОВК са важни аспекти за комфорта и здравето на живеещите в даден обект. Ние предлагаме услуги по изграждане на вентилационни и ОВК системи, които да отговарят на нуждите на нашите клиенти.
Нашите експерти ще проектират и инсталират вентилационни системи, които да осигурят здравословен въздух и да поддържат подходяща влажност в помещението. Освен това, ние ще ви помогнем да изберете най-подходящите системи за отопление, климатизация и ОВК, които да отговарят на нуждите на вашето помещение.
Ние използваме само висококачествени материали и съвременни технологии, за да гарантираме, че системите, които изграждаме, са ефективни и надеждни. Нашата цел е да осигурим нашите клиенти с комфортно и здравословно вътрешно помещение, където да се чувстват добре и да бъдат защитени от вредните въздействия на околната среда.
Ако имате нужда от услуги по изграждане на вентилационни или ОВК системи, не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще ви помогнем да изберете най-подходящото решение за вашите нужди и ще се погрижим за професионалното изпълнение на работата.

Топло и хидроизолация

Ефективна топло и хидроизолация е от изключителна важност за оптимални условия на живот във вашия дом. Ние предлагаме висококачествени услуги за топло и хидроизолация, които отговарят на нуждите и предпочитанията на нашите клиенти. Ако търсите надежден изпълнител на топло и хидроизолация, не се колебайте да се свържете с нас.

Зидария и замазка

Качествената зидария и замазка са от съществено значение за изграждането на здрава и качествена конструкция.Ние в Тайминвест Строй предлагаме висококачествени услуги за зидария и замазка, които отговарят на нуждите и предпочитанията на нашите клиенти. Ако търсите надежден изпълнител на зидария и замазка, не се колебайте да се свържете с нас.

Шпакловка, боядисване, вътрешни и външни мазилки

Внесете завършеност и издръжливост във вашия дом с нашите услуги за мазилки, предлагащи широка гама от текстури, цветове и дълготрайни решения за вътрешни и външни повърхности. Шпакловката и боядисването са от ключово значение за преобразяването на всяко жилище. Ние предлагаме висококачествени услуги за шпакловка и боядисване, които отговарят на нуждите и предпочитанията на нашите клиенти. 

Сухо строителство

Окачени тавани, растерни тавани, преградни стени , декоративни и нестандартни фигури със скрито осветление.

Облицовки и настилки

Ние предлагаме голям избор от облицовки и настилки за всяко помещение, включително бани, кухни, коридори, тераси и други. Нашите експерти по монтаж и инсталация са в състояние да инсталират облицовки и настилки с голяма внимателност и внимание към детайлите.

Изработка и монтаж на гаражни врати, портали и огради

Ние предлагаме висококачествени услуги за изработка и монтаж на гаражни врати, портали и огради, които отговарят на нуждите на нашите клиенти.Разполагаме с голям избор от гаражни врати, портали и огради, които са изработени от най-добрите материали и технологии. Нашите експерти по монтаж и инсталация са в състояние да предложат персонализирани решения за всеки вид имот, като съобразят стила и предпочитанията на нашите клиенти.

Дърводелски услуги - Изработка на мебели, интериорни врати и др.

Дърводелските услуги са важна част от строителството и ремонта на всеки вид имот. В нашата строителна компания, ние предлагаме широк спектър от дърводелски услуги, включително изработка на мебели, ремонт на врати и прозорци, изграждане на покриви и други. Ние от Тайминвест Строй разполагаме с екип от професионални дърводелци, които гарантират висококачествено изпълнение на всеки проект.

photo_2024-06-30_15-36-21

Изграждане на СОТ системи, Видеонаблюдение и домофонни системи

Изграждането на СОТ системи, видеонаблюдение и домофонни системи са важни за осигуряване на безопасността и комфорта на всеки дом или офис.Ние предлагаме висококачествени услуги за изграждане и монтаж на СОТ системи, видеонаблюдение и домофонни системи, които отговарят на нуждите на нашите клиенти.

Озеленяване, изграждане на поливни системи

Озеленяването е важна част от образа на едно място и ние сме на разположение, за да ви помогнем да направите вашето място зелено и живописно. Предлагаме услуги за проектиране и изграждане на озеленяване, които да отговарят на нуждите на нашите клиенти.
Нашите експерти ще създадат дизайн, който да отговаря на вашите желания и да ви помогне да създадете зелен оазис, където да се отпуснете и да се наслаждавате на природата. Освен това, ние ще ви помогнем да изберете подходящите растения за вашето място, като вземем предвид климатичните условия и изискванията на растенията.
Ние използваме само качествени материали и методи, за да гарантираме, че вашето озеленяване е здраво и дълготрайно. Нашата цел е да създадем зелени пространства, които да вдъхновяват и да предоставят красота и наслада на нашите клиенти.
Ако имате нужда от услуги по изграждане на озеленяване, не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще ви помогнем да създадете идеалното зелено пространство за вас и вашето семейство.

Къртене и извозване на отпадъци

Осигурете ефективно и безпроблемно премахване на стари стени и постройки, с нашите услуги за къртене и изнасяне, използвайки съвременна техника и опитни професионалисти за гарантирано качество и безопасност.

Call Now Button